tirsdag den 15. marts 2011

Horoskop - what to expect?

Så er vi kommet til 2. dag i min barsel, og det er selvfølgelig virkeligt dejligt at kunne slappe af, men det er svært at indstille sig på, at der er så meget mindre på dagsordenen end der var for få dage siden! Indtil videre er jeg dog ret god til at finde på projekter til mig selv - men jeg har vist også sparet et par stykker op gennem det sidste stykke tid.

Men med mere fritid, er jeg også begyndt at tænke lidt mere over hvad det er for en lille ny familieforøgelse der er på vej. Det er jo svært at vide noget om på forhånd, men man kan jo kigge lidt på stjernerne. (Læs ikke følgende som om jeg er styret af stjerner og horoskoper, men nærmere som en der har lidt for meget tid, og glæder sig til at møde den lille nye personlighed!)

Medmindre der sker noget drastisk, vil vi højst sandsynlig få en lille vædder.

Element: Ild

Skæbne planet: Mars

Symbol: Vædderen

Sten: Rubin

Vædderens skjulte ønske: At vise vejen for andre.

Vædder-barnets personlighed:

Væddere – små som store – har per definition mere energi end andre. Så hvis dit barn ikke udviser det store søvnbehov, kan du godt indstille dig på, at det bliver ved at være sådan. Hun er en lille krudtugle, som ikke er til at styre, for hun vil ud og opdage livet og det kan ikke gå stærkt nok.
Livsappetitten er umættelig og hun kaster sig frygtløs ud i alle mulige udfordringer. Hun er ambitiøs og naturligt konkurrence-minded og hun spiller for at vinde, komme først, være den bedste. Hun har en utrolig drivkraft og så længe der også er entusiasme, kan hun bestige de højeste bjerge uden at være bange for noget.
Selvom hendes motorik som regel er fremragende, er hun mere modig end forsigtig og kaster sig gerne ud i næsten dumdristige projekter.
Vædder-barnets temperament:
Følelserne bevæger sig hurtigt. Det ene øjeblik er hun overstrømmende og kan det næste øjeblik blive splintrende rasende. Raserianfaldene kan godt vare længe men hun glemmer det hurtigt selv og bærer ikke nag.

Vædder-barnets leg og venner:

Hun er en naturlig leder og kan af andre opfattes som ret dominerende. Det kan være svært for hende at dele sin position med andre, det er lettere for hende at deles om ting, legetøj mm.

Råd til dig - som forældre til et Vædder-barn :

Skab plads til den fysiske udfoldelse, lad dit barn gå til babysvømning, lad hende kravle på trapper og lad hende senere gå til forskellige slags sport.
Træn hende i at gøre det færdigt, som hun starter på – også når entusiasmen holder op.
Lær hende tålmodighed og det med at dele.

Det lyder som om vi får hænderne fulde - men det er nok en sund personlighed, hvis lillesøster skal følge med hendes krudtugle af en storesøster ;-) Nu må tiden vise, om beskrivelsen kommer til at passe... Håber dog ikke at delen med søvn passer alt for godt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar